ÜDVÖZÖLLEK A SPACE EMPIRES 5 HONOSÍTÁSÁNAK HONLAPJÁN!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016.09.27.

Ismét elérhetővé vált a letöltés alatt a magyarítás, immár a bővített v1-es verzió Google Drive-on. Még több fajt, képeket és némi javítást tartalmaz. Mivel a régi törlődött, így egyben lett feltéve.

2009.08.08.

Készülget a Tauri hajószett is (Csillagkapu sorozat - emberek). Érdekessége, hogy az alkotó a teherhajókat nem innen, hanem az Alfa holdbázis sorozatból vette, ha mond valakinek ez valamit. Képet láthattok az elkészült hajókról a -> Képtárban.

2009.08.05.

Azt elfelejtettem leírni, hogy akinek valami jó képe van a játékból (pl.: csatajelenet), az küldje el és felteszem a galériába.

2009.08.04.

Jó hír! A letöltés újra elérhető. Két fajjal bővült: a Goauldokkal (Csillagkapu) és a DarkTerranokkal. A magyarítás az 1.79-es verzióhoz jó.

FELHÍVÁS! Akinek volna még kedve segíteni a magyarításban vagy tudna tükörszervert biztosítani, kérem jelezze!


2009.07.22.

Elnézést kérek mindenkitől, hogy még nem töltöttem fel a magyarítást.

De 1-2 héten belül az új patchhez igazított változat fel fog kerülni, mert végre szabin leszek és lesz rá időm.

Új fajként megjelennek a Goauldok is. Addig is türelmeteket kérem.

 

2008.11.13.

A honosítás letölthető a Letöltés menüpont alatt.

 

2008.11.11.

Sikerült 6 fajjal bővíteni a játékot, ezek a következők: Vorlon, Brakiri (Babylon 5); Mycon (Star Control PC játék); ISC, Lyran (Star Trek - Starfleet Command); Amarr (EVE Online).

Ezen a héten szerintem sikerül a magyarítást végre feltölteni.

 

2008.11.04.

Jelenleg a magyarítás nem elérhető. Sajnos a Filefront egy idő után törli a nagy file-okat, ha nem kap megerősítést a figyelmeztető email után, hogy ne törölje. Pár fajjal bővíteni fogom, utána megint feltöltöm, addig is türelmeteket kérem.